Villkor

Villkor

Allmänna villkor

Beauty Queens kräver att ni som kund ska ha ett konto hos Beauty Queens. Detta är på grund av säkerhetsskäl för både Beautyqueens och för er som är kund hos oss. Vi vill att ni som kund uppger korrekt information, vi står inte för leveransfel om vi märker att er information inte stämmer. Självklart dubbelkollar vår personal alltid efter stavfel och liknande fel innan vi skickar ut er order. Ni bekräftar att de uppgifterna som ni fyller eller har fyllt i är korrekta och fullständiga.

Beauty Queens hemsida använder sig utav cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner ni detta. Mer information om cookies kan ni hitta här.

Avgifter

Vid beställning gäller de priser som anges. Priserna anges i svenska kronor och är inklusive moms. Priserna inkluderar inte betalnings- och fraktavgifter. Totalsumman ni ska betala visas i Check Out sidan, inklusive frakt.

Leverans

Normalt får ni er beställning inom 5-7 arbetsdagar om varan finns inne på lager. Det kan ibland dröja upp till 30 dagar beroende på modell, färg och storlek när det kommer till festklänningar. Därför rekommenderar vi starkt att ni kontaktar oss på info@beautqueens.se eller via vårt kontaktförmulär och frågar oss innan.

Vi levererar alltid våra varor med PostNord Mypack.

Returer och byten

Vid köp av varor på sajten gäller alltid 14 dagars ångerrätt enligt konsumentskyddslagstiftning. Detta innebär att ni har rätt att ångra ditt köp genom att meddela Beautyt Queens detta inom 14 dagar från det att ni eller ert ombud tagit emot den beställda varan (ångerfristen).

Vid öppnade eller använda kosmetikaprodukter så erbjuds ej retur eller byten av vara för att undvika bl.a. hälsorisker. 

Sänd tillbaka varan i oförändrat skick, gärna i orginalförpackningen. Du har rätt att öppna förpackningen och prova varan.

Om ni vill ångra ett köp ska ni, innan ångerfristen löpt ut, skicka ett klart och tydligt meddelande till Beauty Queens där ni anger ert namn, er adress och annan relevant information ex. ordernummer, fraktnummer och namn på varan i meddelandet. Ångerrätten börjar att löpa den dag då ni tar emot varan (ångerfristen). Ni utnyttjar er ångerrätt genom att kontakta oss inom ångerfristen, ni kan skicka ett meddelande här eller via vårt kontaktförmulär.

Vid utövande av ångerrätten betalar ni returfrakten och ansvarar för varans skick efter det att ni har mottagit varan samt under returfrakten. Varan skall skickas tillbaka inom 14 dagar räknat från det datum meddelande skickats till Beauty Queens.

Företagsinformation