Om Oss

Vi är Beauty Queens.

Vårt mål är att ge dig som kund möjligheten att hitta det allra senaste inom trendens alla möjliga spektrum.

Vi vill att du som kund ska kunna finna allt du söker för både vardag och fest, med ett brett sortiment från kläder och skor till väskor, smycken och festklänningar.

Vi har även ett stort utbud i smink.

 

Alla varumärken ni hittar hos oss är utvalda av vår personal som vi sedan plockar för hand och filtrerar bort alla varor som inte når upp till våran kvalitétsgräns.

Vi vill bara ha det snyggaste, bästa och fräschaste. Varor som inte kommer in i dessa kategorier hör inte hemma här på Beauty Queens.

Eftersom vi plockar ut det snyggaste så kan vi lätt hitta vad som är säsongens "Must-Have". 

Vi på Beauty Queens väljer kvalitet över kvantitet. Och det står vi fast vid.

 

Vi riktar oss till en självsäker målgrupp som älskar att klä upp sig och inte är rädd för att sticka ut. Allt från strass till "Bling-Bling" till spets.

Hos oss hittar du det du söker.

 

Exklusiva, vackra och snygga festklänningar ligger Beauty Queens mycket varmt om hjärtat. Vi har alltid dedikerad personal på plats som jobbar hårt för att hitta den perfekta festklänningen för just DIG. Vi utgår från mått till personlighet.  Vare sig en festklänning för bröllop, bal, you name it. Vi hittar en schysst lösning som får andra att tappa hakan.

 

Klänningen är en del av dig.

 

Vi är mån om våra kunder och lottar ibland ut varor från vårt sortiment.

För att ha en större chans att vara den utlottade så följ oss på #Instagram - där ni enkelt kan delta i tävlingar och även bli uppdaterade om vad som är nytt.